Категорија: Свет
Свет 20:30

АМЕРИКАНСКИ ПРЕТСТАВНИК: Израел се согласи на рамковен договор за прекин на огнот во Газа

Свет 20:26

Војската на САД ја испорача првата помош за Газа од воздух- над 35.000 оброци (ВИДЕО)

Свет 20:23

Германското здравство се подготвува за работа во воени услови

Свет 20:19

Снежна бура ги затвори патиштата на границата на Калифорнија и Невада (ВИДЕО)

Свет 20:15

НОВ ГАФ НА БАЈДЕН: Претседателот на САД ги помеша Газа и Украина, двапати

Свет 19:57

ЛАВРОВ ВО ТУРЦИЈА: Русија донесе одлука да распореди дополнително оружје како одговор на влезот на Финска и Шведска во НАТО

Свет 12:37

ВУЧИЌ СО ОБРАЌАЊЕ ДО ЈАВНОСТА: Западот врши синхронизирани притисоци врз Србија за воведување на марионетски режим

Свет 12:15

ЈУЖНОКОРЕЈКИТЕ НЕ САКААТ ДА РАЃААТ: Смешно е, но и мрачно, би можеле да предизвикаме сопствено истребување

Свет 12:09

ХАИТИ ГО ТРЕСАТ БАНДИТЕ НА СКАРА: Битката ќе трае колку што е потребно да го собориме премиерот Анри, вели лидерот на бандите

Свет 12:03

ПИСМО ОД СВЕТСКИ МЕДИУМИ ДО ИЗРАЕЛ: Заштите ги новинарите во Газа, од 7 октомври досега се убиени 94 од кои 89 се Палестинци