Категорија: Свет
Свет 12:05

Порошенко: Путин ја разбира само силата и ќе оди онолку далеку колку што светот тоа ќе му го дозволи

ЕОДИ: Сомнителен случај на мајмунски сипаници во Грција се испитува кај турист од Англија

Свет 11:56

Турција: Илјадници Турци протестираа во Истанбул против затворската казна за опозиционерката Чанан Кафтанчиоглу

Свет 11:33

МУРАДОВ: Ниту една држава, што се почитува, нема да толерира кршење на правата на нејзиниот народ во соседните држави

Свет 03:09

ЗЕЛЕНСКИ КОНКРЕТЕН ЗА „А“ И „Б“ ЕУ: Сакаме Украина да влезе во Европската унија, а не во предворјето тн. Европска политичка заедница

Свет 21:40

Украина тврди дека од почетокот на војната загинале 28.850 руски војници

Свет 20:36

ЕРДОГАН ДО ШВЕДСКА И ФИНСКА: Несанкционирањето на терористички организации е закана за челнките на НАТО

Свет 20:30

ЗЕЛЕНСКИ:Го скршивме ‘рбетот на руската армија

Свет 20:29

Њујорк тајмс: Три четвртини од Афроамериканците стравуваат од расистички напади

Свет 19:43

За Орбан, санкциите кон Русија се атомска бомба