Категорија: Македонија

МИСАЈЛОВСКИ: На 20-ти август д-р Мевмед Џафери убедливо ќе победи

ЗАКОН ЗА НАЦИОНАЛНА ОДБРАНА НА САД: Конгресот побара Пентагон да предложи повеќе воени вежби со Македонија в година

БИТИЌИ: Многу тешко ми падна исвиркувањето на македонскиот јазик на прославата на Рамковниот, сите треба разумно да се однесуваме

МАРИЧИЌ: Со Русковска имавме големи резултати во борбата со корупцијата, а Муареми не поднесе оставка туку му мина мандатот

ЕМОТИВНА РЕАКЦИЈА НА Д-Р НАЈДОВСКИ ДО Д-Р ЃОРГИЕВ: За 240.000 евра ја продаде историјата на Македонија, да ти тежат засекогаш!

МИЦКОСКИ: Власта нема доволно гласови за измена на Уставот, во Маврово и Ростуше победува д-р Џафери

СИМОВСКИ: За вработување по етнички клуч, релевантен е процентот од 24,3 отсто Албанци како резидентно население

ЖЕЖОВ: Со овој документ ќе се всадува вештачка бугарска национална свест кај македонските ученици

АЛФА ТВ: За работата во Комисијата, Ѓоргиев добил околу 80 илјади евра, Спасковска, Тодоров и Ристевски по околу 35-40 илјади…

ВЕЛЕВ: МНР и дава поддршка на Комисијата, а никој од членовите во неа не е стручен за антиката или средниот век?