Македонија

АЛБАНСКА ИНФОРМАТИВНА АГЕНЦИЈА ИНА ТВРДИ: Александар Македонски не бил ни Македонец ни Грк, туку бил Албанец

Информативната агенција на албански јазик ИНА „откри тестамент“ на Александар Македонски...

Приведен 62-годишен скопјанец осомничен за убиство на неговата мајка

Шеесет и двегодишен жител на Скопје е уапсен утрово во 7:50 часот на ул.„23 Октомври“,...

ДИМИТРОВ: Софија нема да направи отстапки кон Скопје под притисокот од САД и партнерите од ЕУ

Американската дипломатија и бугарските партнери во ЕУ манифестираат двојни стандарди...

Економија
Свет
Историја

АЛБАНСКА ИНФОРМАТИВНА АГЕНЦИЈА ИНА ТВРДИ: Александар Македонски не бил ни Македонец ни Грк, туку бил Албанец

Информативната агенција на албански јазик ИНА „откри тестамент“ на Александар Македонски и тоа дека големиот војсководец „не бил ни Македонец,…

Религија
Здравје
Спорт
Магазин