Категорија: Свет
Свет 21:00

ОРБАН: И Трамп и Фицо беа нападнати затоа што се против војна

Свет 20:49

МЕЃУНАРОДНИОТ СУД НА ПРАВДАТА: Израелската окупација на палестинските територии е нелегална и мора да престане

Свет 20:46

Како изгледаше прекинот на американскиот воздушен сообраќај поради ИТ дефектот (ВИДЕО)

Свет 20:43

ЗЕЛЕНСКИ ЈА МОЛИ НОВАТА БРИТАНСКА ВЛАДА: „Дозволете ни да ја нападнеме Русија со моќни ракети“

Свет 20:39

ЕК ќе обезбеди 400 милиони евра за Палестинската управа

Свет 19:46

(ВИДЕО) КАРЛСОН: Трамп сега е лидер на нацијата

Свет 19:30

СИЈАРТО: Зеленски сака да го вклучи НАТО во украинскиот конфликт, а тоа значи светска војна

Свет 16:17

ЕВРОСТАТ: Во ЕУ 20 милиони деца во опасност од сиромаштија

(ВИДЕО) ПЕТЕРСОН ЗА ТОА ДЕКА ЕВРОПСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА ОД ЗАПАД СЕ СЕЛИ НА ИСТОК: Ако ја поскапите енергијата петкратно, а тврдите дека сте ја намалиле сиромаштијата, вие сте идиот!

Свет 14:40

ГЛОБАЛЕН ПРОБЛЕМ НА ИТ: Во повеќе држави во САД од утрово во прекин е и телефонскиот број (911) за повикување итна помош