Категорија: Здравје

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО: Без паника – во Македонија нема заболени од коронавирусот

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО: Нема коронавирус патничката од Милано што ноќва се тестираше на Инфективната клиника во Скопје

ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА: Ноќва се врши тестирање на корона вирус кај патничка која пристигнала од Милано во Скопје

Три лица на Косово примени во болница, тестовите на вирусот негативни

РОМАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО ДЕМАНТИРА: Немаме потврден случај со корона вирус

Ученици и наставници од БиХ во изолација по посета на Италија

Потврдени првите случаи на корона и во Швајцарија, Шпанија и Романија

Заменикот министер за здравство на Иран позитивен на Ковид-19

Администрацијата на Трамп бара 2,5 милијарди за борба со корона вирусот, демократите тврдат дека тоа е малку

ПОЧНА БИЗНИСОТ: „Модерна“ од Кембриџ испратила на тестирање потенцијална вакцина против корона вирусот