Наум СТОИЛКОВСКИ

Па има ли поголем срам за државата!?
Човекот за кого денеска држев прес- конференција дека избегал од затвор, ми става “ЛАЈК” на статуси, од слобода и во бегство!
Сокол одма оставка!
Оливер одма оставка!
Ужас!