Марија Шерфовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнуваат во уста на шоуто „Звезде Гранда”!

Имено, Јелена Карлеуша ги предизвика Марија и Давид да се бакнат во уста, а тие тоа и го направија. Сето тоа се случи многу брзо, а изразот на Марија по бакнежот зборува повеќе од зборови.

Таа изгледаше како да не знае зошто Карлеуша тоа го побарала од неа и што има тука необично.