Министерството за финансии на САД синоќа објави список од сите обвинати кои потенцијално биле вклучени во нередите и упадот во Капитолот на 6 јануари. Списокот се обновува.

 На веб-страницата на министерството се посочени сите обвинети со назив на предјавеното обвинение, статус на делото и датата на последната обнова на информацијата. 

 Овде исто така се наведни и линкови на дигитални копии на соопштенија за јавноста и обвинителни решенија за секое дело.