Пред лидерската средба во Парламентот, премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев сакаше да даде изјава за медиумите но новинарите незаинтересирано му порачаа изјава да даде по средбата.

Погледнете како изгледаше тоа:

Инаку, лидерската средба меѓу Заев и Мицкоски се уште  не е завршена.