Пред протестот пред Владата на РМ кој треба да е веќе започнат, а е насочен против капитулантскиот договор со Бугарија, МВР на Спасовски сериозно се подготви небаре пред зградата на извршната власт ќе дојдат и терористи. Така, се појави и оваа снимка…