Ознака: адеми

АДЕМИ: Државната матура ако не во јуни во јули

АДЕМИ: Летниот распуст не мора од 10 јуни

СМЕНЕТИ ИМИЊА ВО ЧАИР: Министерот Адеми ја промовира новата табла на ОУ „Емри Елези“

АДЕМИ ЗА СМЕНАТА НА ИМИЊАТА: Училиштата Рајко Жинзифов и Никола Вапцаров во Чаир сега се викаат Исмаил Ќемали и Имри Елези

МИНИСТЕРОТ АДЕМИ ЗА ВАНДАЛИЗМОТ НА ШВЕРЦЕРИ ВО МНТ: Радоста, среќата и јубилеите може да ги славиме како што сакаме

АДЕМИ: Ја зајакнуваме нашата вклученост во УНЕСКО

АДЕМИ: До крајот на денов ќе имаме кристална слика за повисоки плати во образованието

АДЕМИ: Владата денеска нема да одлучува за барањата на СОНК

Адеми: Упис на факултет само со положена државна, а училишна матура не се признава

Адеми: Не се штрајкува кога има одлука за поголема плата