Ознака: аеродром

Аеродром: Објавен тендер за Домот на спортови

(видео) ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРИН АМИНУВА НОВА ЗГРАДА ВО АЕРОДРОМ: Дрвјата исечени, багерите работат, гради внук на Фатмир Етеми

ЗА ЧИСТ АЈРО: Марин и Шилегов со 27 инвертери ќе го чистат Аеродром со 100.000 жители

ОПШТИНА АЕРОДРОМ: Во паркот на Детската улица во Ново Лисиче нема да се градат згради

ТАВ Македонија: Награда од ACI за квалитетот на услугите на скопскиот аеродром

Свет 11:25

Блокада на аеродромот во Хонг Конг: Откажани сите летови поради протестите

Аеродром: Градоначалникот Марин смени 6 сијалици и се пофали како да отворил хидроцентрала

ТАВ: На скопскиот аеродром на 7 мај најдоцна до 7 часот, потоа патот е затворен поради папата

Кина: Пекинг во септември ќе го отвори најголемиот аеродром во светот

Свет 15:10

Солун: Ниските облаци ги отежнаа слетувањата на аеродромот Македониа