Ознака: Ахмети

АЛИ АХМЕТИ ВО ЕМОТИВНО ПИСМО ДО КОЅИАС: Поздрав драг Никос, успеавме пријателе!

АХМЕТИ: ДУИ не се откажува од идејата за консензуален претседател на Македонија

АХМЕТИ ОД САРАЈ: Бојкотот е оружје на злобниот, не е демократија што ние ја инсталираме

Ахмети од Куманово: Граѓаните да гласаат на референдумот, Македонија нема друга алтернатива

Ахмети во Теарце за Северна: Да ги убедиме и тие кои се скептични и неопределени

АХМЕТИ ВО АРАЧИНОВО: Ви гарантирам како брат, со зачленувањето на оваа земја во НАТО и ЕУ завршува сонот на Истокот да владее со Албанците

Ахмети: На 30 септември се гласа за вредности и за стратешки цели

АЛИ АХМЕТИ ВО СТРУГА: Сонцето за Албанците изгрева на запад

АХМЕТИ ВО БИТОЛА: Се здруживме Албанци и Македонци за иднина на Северна

Ахмети за референдумот за Северна: Кампањата е одлична, очекувам апсолутно позитивен резултат