Ознака: ахв

АХВ: Ќе правиме засилени контроли на храната што се продава пред Велигден

АТАНАСОВ: Експерти од британското Кралско здружение на помош за кучињата скитници во Скопје 

Атанасов од АХВ: Не знам зошто извештајот од 2017-та е доставен сега во 2019-та

Препораки од АХВ: На животните не треба да им се дава смрзната храна

АХВ: Направени 55.820 контроли, 1.776 едукации и 41 прекршочна пријава

Атанасов: Нема научна потврда дека ГМО се штетни за луѓето

АХВ: Има 100.000 бесплатни микрочипови и само 9.200 евидентирани домашни миленици

Африканска свинска чума во Бугарија: АХВ издаде мерки за заштита во Македонија

АХВ: Од 1 септември микрочип за кучињата и мачките, а казни за прекршителите на законот

АХВ ВО АВГУСТ НЕ ПРЕДУПРЕДУВА: Во мај сме јаделе свински ќебапи и плескавици од пилешко