Ознака: амсм

АМСМ: Денеска повремени прекини на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

АМСМ: Променет режим на сообраќај на патот Штип – Кочани од Компостарата до Подлошка крстосница

АМСМ: Од денеска до недела пренасочен сообраќај на експресниот пат Штип – Кочани 

АМСМ: Сообраќајот низ Македонија се одвива непречено, по претежно суви коловози

АМСМ: Возете внимателно низ котлините, можна е појава на одрони на патот

АМСМ: Умерен сообраќај по влажни коловози

АМСМ: Утре минирање и времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

АМСМ: Изменет сообраќаен режим на делниците Бучим – Радовиш и Маврови Анови – Жировница

АМСМ: Возете внимателно, коловозите наместа се влажни, на граничните премини без подолги задржувања

ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ ВО МАКЕДОНИЈА: На Табановце се чека еден час, на Богородица 20 мин.