Ознака: андоновски

АНДОНОВСКИ: Министерството за политички систем ќе се реконструира и во иднина ќе биде за односи меѓу заедниците

АНДОНОВСКИ: Очекувам со прегласувањето да се зголем бројот на наши пратеници, доколку граѓаните ни го дадат својот глас

АНДОНОВСКИ: На 24 април изборот е јасен – подобро од Македонија да се исели Пендаровски отколку од татковината да бегаат младите

АНДОНОВСКИ: Небалансираниот балансер за правична застапеност го наполни МПС со 95% Албанци и помалку од 5% Македонци

АНДОНОВСКИ: Народот ќе плаќа за „тренирање магариња“, дали за Еразмус+ ќе одговараат Димова, Зоран Заев и Старова?

АНДОНОВСКИ ВО СТРУМИЦА: Со нашите мерки ќе ставиме крај на раширената корупција и трошењето на народните пари

АНДОНОВСКИ: Наместо да решаваат апсурди, ги научија граѓаните да живеат со нив – поради балансерот Македонци се пишуваат друго

АНДОНОВСКИ: Тоа е предизборен поткуп од власта – нови 2.700 вработувања во стотици институции на два месеца пред избори

АНДОНОВСКИ: Бирократските процедури за згрижување и образование на децата мора да се скратат, оваа пракса брзо мора да се смени

АНДОНОВСКИ: Кој е изолиран ако Ковачевски од СДСМ не беше примен од сестринските партии, а ВМРО-ДПМНЕ има голема поддршка?