Ознака: анкета

РАСТЕ РЕВОЛТОТ ОД ВЛАСТА: Во март 64,4% анкетирани велат дека треба да има промена на власта, што е за 2% повеќе од февруари

АНКЕТА НА МРТ: Македонија оди во целосно погрешна насока сметаат 72,9 отсто, а во правилна насока само 5 отсто од граѓаните

НАЈНОВА АНКЕТА НА CRPC: Силјановска со 3,2 отсто пред Пендаровски, ВМРО-ДПМНЕ со 20 отсто наспроти СДСМ со 12,2 проценти

АНКЕТА: Силјановска со двојна предност пред Пендаровски во ИЕ 1 и 5, разликата во февруари се зголемува во споредба со јануари

СИМУЛАЦИЈА СПОРЕД АНКЕТАТА НА ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ со 52 до 54 пратеници, СДСМ од 26 до 30, ДУИ 14 или 15, ЕСП 10 до 12 итн.

АНКЕТА НА МРТВ: Кандидатот за претседател на Македонија од ВМРО-ДПМНЕ е со двојна предност пред кандидатот на СДСМ

АНКЕТА НА ИПИС ЗА МРТВ: ВМРО-ДПМНЕ има двојна предност пред СДСМ, според најновото мерење на јавното мислење

ПРЕД ИЗБОРИ: Ковачевски и Спасовски со СДСМ, и во изборната единица во родното Куманово, заостануваат двојно зад ВМРО-ДПМНЕ

Свет 10:05

АНКЕТА ВО ХРВАТСКА: Повеќе од 75 отсто од Хрватите поддржуваат воведување каква било форма на воена обука во земјата

ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА: Претпразнично Скопје е полно со туристи, македонските граѓани ќе слават дома, но ќе одат и во странство