Ознака: астро

Астрономски календар: Денеска најдолгиот ден во годината, трае 15 часа и 15 минути

Астрономски календар: 169-иот ден во годината, до крајот од 2022-ра остануваат уште 196 дена

Астрономски календар: И денешниот ден трае 15 часа и 14 минути

Астрономски каледнар: Денеска изгрев во 4 часот и 58 минути, а зајдисонце во 20 часот и 12 минути

Астрономски календар: 171-иот ден во годината

Астрономски календар: Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 57 минути, а ќе зајде во 20 часот и 11 минути

Астрономски календар: Денеска изгрејсонце во 4 часот и 57 минути, а зајдисонце во 20 часот и 11 минути

Астрономски календар: Денешниот ден е само една минута пократок од најдолгиот и трае 15 часа и 14 минути

Астрономски календар: Уште неколку дена ќе расте денот, а денешниов трае 15 часа и 13 минути

Астрономски календар: Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 57 минути, а ќе зајде во 20 часот и 9 минути