Ознака: атанасов

ДИРЕКТОРОТ НА АХВ, АТАНАСОВ: Поднесувам оставка, имам понуда да бидам советник на Заев

АТАНАСОВ: ЕУ ни помага во борбата против африканската чума во Македонија

Атанасов: Од бруцелоза лани биле заболени само 373 кози и овци

АТАНАСОВ, ДИРЕКТОР НА АП: Имаме рекламации за 2.000 изгубени пратки во Македонска пошта

Атанасов: Во Македонија се конзумира безбедна храна

Атанасов: Нема научна потврда дека ГМО се штетни за луѓето

Заев: Атанасов како заменик-министер ќе носи реформи и живот во образованието

Атанасов: Уште две малверзации со меленото месо, фирмите ќе ги објавиме само ако е загрозено здравјето на граѓаните

АТАНАСОВ: Имаме список на 30 производители на ГМО ориз во Македонија

Агенција за храна: Во Македонија влегле ГМО ориз и соини шницли