Ознака: Автопат

На автопатот Скопје – Велес: Сообраќај само по една коловозна лента меѓу Сопот и Башино Село

На патот Штип – Кадрифаково: Променет режим поради поставување јамки

АМСМ: Не возете по автопатот Миладиновци – Штип, се уште се тестира безбедноста

УШТЕ ЕДЕН АВТОПАТСКИ ЧОЧЕК: Вучиќ го покани Заев на отворање на автопатот од Србија кон Македонија низ Грделичка клисура

Србија: На 15 мај се отвора автопатот преку Грделичка клисура кон Македонија

Србија: До средината на месецов готов автопатот до границата со Македонија

АМСМ: Изменет сообраќаен режим на автопатот Демир Капија – Смоквица

Михајловиќ: Наскоро ќе биде пуштен автопатот низ Грделичка клисура кон Македонија

Автопат Охрид – Кичево: Кипер со дигната приколка удри во новоизграден надвозник

Автопат Миладиновци – Куманово: До четврток ќе се поставуваат индуктивни јамки