Ознака: Азовстал
Свет 13:02

ЗАХАРОВА: Над 900 украински борци од Азовстал се одведени во казнена колонија во Доњецк

Свет 13:30

РУСИЈА: Во Азовстал досега се предадоа 959 украински војници меѓу кои 80 се повредени

Свет 09:21

(видео) АЗОВСТАЛ КАКО АРАЧИНОВО ВО 2001-ВА: Војници извлечени со 10-тина автобуси од челичарницата која со недели е под опсада

Свет 12:49

Украина тврди дека врз железарницата Азовстал во Мариупол се фрлени фосфорни бомби

Свет 12:15

ЗЕЛЕНСКИ: Многу се сложени преговорите со Русија за ослободување на војниците од Азовстал

Свет 10:57

ВЕРЕШЧУК: Турција ќе посредува во преговорите за евакуација на борците во Азовстал

Свет 14:27

УКРАИНСКА АРМИЈА: Не можеме да ги ослободиме борците во Азовстал, ќе има многу мртви

Свет 10:46

АНДРИУШЕНКО: Најмалку 100 цивили сè уште се наоѓаат во челичарницата Азовстал во Мариупол

Свет 13:24

ОН: Евакуираните од Азовстал пристигнаа во Запорожје, нема повеќе жени, деца и постари лица во фабриката за челик во Мариупол

Свет 13:07

ЗЕЛЕНСКИ: Водиме дипломатски преговори за спасување на борците скриени во „Азовстал“