Ознака: бегалци
Свет 17:49

Сирија: Може веднаш да се вратат 890.000 бегалци

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (9): Детето што ја избришало мајка си зашто се премажила, откако татко му загинал

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (8): Денот кога Преспа остана без деца

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (7): Никола Гилевски – Како трите месеци станаа педесет години

Свет 14:48

Полицијата уапси терорист од Сирија кој во Албанија влегол како бегалец

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (6): Кога од сеќавањето ќе ти се избрише сликата на мајката и домот

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (5): Александра Ковачевска – Последното бакнување на земјата од Смрдеш

Свет 19:35

Русија: Бегалците може да се вратат во Сирија без страв од закани од Владата на Асад

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (4): Како Паскал добил полска диплома од која Полјаците ја избришале Грција

СВЕДОШТВА НА ДЕЦАТА-БЕГАЛЦИ ОД ГРЦИЈА (3): Паскал Камбуровски – за црницата што не дава да биде исечена и за закланата тетка Евгенија