Ознака: бектеши

БЕКТЕШИ: Не ни треба помош од опозицијата, нашите институции се подготвени да се соочат со секаква криза за храна, струја или за греење

БЕКТЕШИ ЗА СТРУЈАТА: Не чека тешка зима, ама ние ги правиме сите подготовки електрична енергија да има, а да нема рестрикции

БЕКТЕШИ: Цените не се намалени како што очекувавме во Владата, до крајот на неделава очекуваме поевтини макарони и брашно

БЕКТЕШИ: Домаќинствата кои со фотоволтаици ќе произведуваат струја сега ќе може вишокот слободно да ја продаваат на пазарот

БЕКТЕШИ: Од новиот долг од 900 милиони евра, Владата планира 100 милиони директно за граѓаните, а еден дел за враќање стари долгови

БЕКТЕШИ: Извезуваме масло за јадење во Албанија оти нашава земја има доволно и не увезува само од Србија, туку и од Бугарија и Украина

БЕКТЕШИ: Колку што РСМ му припаѓа на Мицкоски, исто толку и мене и чест ми е што сум министер на оваа земја со над 600.000 Албанци

(видео) БЕКТЕШИ ВО ТИРАНА: Извинете, jас не сум „македонски“, јас сум министер на Северна Македонија, не сум Македонец, јас сум Албанец

КРЕШНИК БЕКТЕШИ ВО АЛБАНИЈА: Без ниту едно македонско знаме со колешката Балуку, а со три албански разговараа како на партиска средба

БЕКТЕШИ ОД СОФИЈА: Сите на овој состанок сме исправени пред воената агресија во срцето на Европа, која предизвикува огромни штети за сите