Ознака: борел
Свет 09:55

БОРЕЛ: Ако го прекинеме снабдувањето со оружје на Украина и ако во војната победи Русија, Москва ќе оди кон следната цел

Свет 09:02

БОРЕЛ: Со радост ви соопштувам дека Србија и Косово постигнаа договор за регистерските таблички

Свет 09:45

БОРЕЛ: Потребно ни е во Европа да се престане со решавањето на кризи и да се оди на нормализирање на односите

Свет 13:24

БОРЕЛ: Земјите од ЕУ да соработуваат меѓу себе за да избегнат меѓусебна конкуренција во продажбата и испораките на оружје за Украина

БОРЕЛ: Од ЕУ апелираме до Русија да се врати на договорот за извоз на жито од Украина

Свет 11:14

БОРЕЛ: Собираме докази дека Иран продава дронови на Русија, подготвени сме да реагираме со сите средства со кои располагаме

Свет 22:01

БОРЕЛ: Ние изградивме градина, ЕУ е градина, остатокот од светот е џунгла, а градинарите треба да се грижат џунглата да не ја нападне градината

Свет 21:14

БОРЕЛ: Руските сили ќе бидат уништени од Западот доколку претседателот Путин нареди употреба на нуклеарно оружје против Украина

Свет 22:25

БОРЕЛ: Прием во НАТО не е фундаментално, но Украина може да се одбрани со оружјето што ЕУ првпат го дава на земја во војна и на тоа од САД

Свет 13:05

БОРЕЛ: ЕУ мора сериозно да ги сфати заканите на Владимир Путин