Ознака: борисов

БОРИСОВ: Во Бугарија нема македонско малцинство, а Бугарите во Македонија беа принудени да се нарекуваат Македонци

БОРИСОВ: Негативен сум на Ковид-19 и добив дозвола од здравствените власти за средба со Заев

БОРИСОВ: Бугарија и јас сме и благодарни на Меркел и на Германија за барањето формули РС Македонија да започне преговори со ЕУ

БОРИСОВ ДО ЗАЕВ: Бугарија неуморно се залага за правото на граѓаните на РС Македонија да влезат во европското семејство

Свет 12:05

БОРИСОВ: Правна држава не се прави со грубо кршење на владеењето на правото 

БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР ВО КАРАНТИН: Шефицата на кабинетот на Борисов заразена со Ковид-19

Свет 12:50

БОРИСОВ: Газдите во „сиромашна Бугарија“ имаат 84 ролс ројс, 54 мајбах, 22 мекларен, 123 ферари, 87 ламборџини, 241 бентли, 311 масерати и 5.000 порше

Свет 16:50

БОРИСОВ: Бугарија нема никаква закана од нов миграциски бран, но ние ја сакаме и нашата сосетка Грција и сакаме да и помогнеме 

Свет 14:11

Борисов: Прифаќањето на еврото е во корист на Бугарите

БОРИСОВ: Реформи на Западен Балкан за пат кон ЕУ