Ознака: буџет

ТИМ: Македонија со оценка нула (0) за учество на граѓаните во креирањето на националниот буџет 

ДИМИТРИЕСКА-КОЧОСКА ДО АНГЕЛОВСКА: Зошто Македонија се задолжува ако Буџетот е во добра кондиција?

ЗАЕВ ЗА БУЏЕТОТ ЗА 2020: За секој денар од 3,6 милијарди евра водевме сметка да биде искористен во полза на нашите граѓани

СОБРАНИЕ: Еден месец по ребалансираниот буџет дополнителен ребаланс пред пратениците

Собрание: Пратениците расправаат за Завршната сметка на Буџетот

Влада: Усвоен дополнетиот Буџет за 2019 година

ВЛАДА: Ќе се разгледува дополнетиот Предлог-буџет за 2019-та со приход од 210,8 и расходи од 228,5 милијарди денари

Тевдовски: Подобро платените вработени се попродуктивни

Собрание: Тевдовски го образлага буџетот за идната година

Адеми: Нови 80 вработувања во Ансамблот на албански ора и 27 во новиот Гостиварски театар