Ознака: царини

САД: Нашите царини се поради безбедност, а турските се одмазднички

Свет 10:49

Царинска војна: Турција ги зголеми царините и за 120 отсто за некои стоки од САД

Свет 18:47

Во војна со Ердоган: Трамп наметна огромни царини за турскиот челик

ЕК: Косовските царини се штетни и загрижувачки

Македонија уште ќе попричека за одговор на царините од косовската Влада

И натаму нема целосно повлекување на косовската одлука за зголемени царини

Бектеши во Приштина за царините: Уверен сум дека имаме заедничка цел за олеснета трговија

Од новите царини на Косово најпогоден ќе биде извозот на доматите и пиперките од Македонија

МAКЕДОНИЈА ПРЕД ТРГОВСКА ВОЈНА СО КОСОВО: Сопрен увозот на македонско овошје и зеленчук

Трамп најави тотална трговска војна со Кина тешка над 500 милијарди долари