Ознака: царовска

ЦАРОВСКА: Учениците од септември нема да учат механички, тие ќе бидат активни на часот

ЦАРОВСКА: Повлечен e од употреба учебникот по географија за втора година гимназија

ЦАРОВСКА: Состојбата во училиштата ни е под контрола, не размислуваме за нови мерки

ЦАРОВСКА: Честитки за храброста претседателе Заев, имаме стабилна власт и разнишана опозиција

МИЛОШОСКИ ДО ЦАРОВСКА: Ако Моцарт се родеше во Македонија министерката ќе му забранеше да свири клавир на 4 години

ЦАРОВСКА ЗА МИА: Од некаде мора да почнеме за идните генерации да бидат со променета свест

ЦАРОВСКА: Учи паметно, работи стручно денеска во Штип и Свети Николе

ЦАРОВСКА: Барам одговорност за лажните вести кои се со намера да шират паника во јавноста

ЦАРОВСКА: Утре „учи паметно, работи стручно“ со градоначалниците во Свети Николе и во Штип

ЦАРОВСКА: Академиците ми рекоа да имавме вакви дебати за образованието пред 25 години сега ќе бевме развиена држава