Ознака: ципрас

ДВАЈЦАТА ПРЕМИЕРИ ЗА ИСТ ДОГОВОР: Кој не лаже – Ципрас на Твитер или Заев на Фејсбук?

Свет 17:48

ДАЛИ ЌЕ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА?: ЦИПРАС – Преземам политичка одговорност за трагедијата со пожарите

ВЕЧЕРВА ВО МОСТАР: Звиздиќ ќе ги награди Заев и Ципрас

ТРОЈАНСКА ТАКТИКА ПОД АКРОПОЛ: Влада со две лица за да се насамарат Македонците

Свет 11:33

КАКО СЕ ПАЗАРАТ ВО ЕУ: Ципрас ќе прифаќа азиланти, за Меркел да го укине ДДВ-то за грчките острови

Свет 19:47

Ципрас побарал од Меј, Британија да го врати богатството однесено од Партенон

Ципрас: Атмосферата во Отешево добра, речиси како на свадба

Заев ја предава македонската историја на Грција

Ципрас: Има договор за името на Македонија и ги исполнува сите услови на Грција

Телефонскиот разговор заврши, Ципрас во 18 часот ќе го информира Павлопулос