Ознака: црна листа

КОВАЧЕВСКИ ЗА ЗАЕВ И АНЃУШЕВ: САД се наш стратешки партнер, ние сме демократска земја и секој си има право на свој став

ЦРНА ЛИСТА НА САД: Анѓушев ја злоупотребил функцијата вицепремиер, тој вели „силно ги негирам сите сомневања и ќе се жалам“

ЦРНА ЛИСТА НА САД: Заев и Рашковски се нотирани во извештајот за Дака, кој од СДС и ДУИ доби дозвола за градба на „град во град“ Тетово

ЕСКОБАР: Не можеме да дадеме најава на санкции, но бидете сигурни дека ќе има нови имиња од РСМ на црната листа на САД

Свет 09:12

ДОДИК: САД мислат со црната листа можат да дисциплинираат секого што не мисли како нив, ниту бирале ни ќе ни менуваат функционери

КАСАМИ: Јавноста ќе се шокира кога ќе бидат објавени и други имиња на црната листа на САД, Мерко е „ситна риба“, „печен е“ и Али Ахмети

14-ТИОТ ОД ЦРНАТА ЛИСТА НА САД: Мерко со богатство во Македонија и Албанија, со 6 предмети во ОЈО и замрзнато членство во ДУИ

МАРИЧИЌ ЗА МЕРКО: Нашите органи треба да се позанимаваат со тоа, секој сигнал од стратешкиот партнер САД сериозно да се земе

ЦРНА ЛИСТА НА САД: Постапка и за други лица, ќе се рагледаат фактите и ќе се одлучи дали ќе влезат во корумпираниот строј со Мерко

КОВАЧЕВСКИ: Нашите органи да се запрашаат зошто не дошле до податоци за Мерко до кои дошле САД, а се на илјади км од тука