Ознака: давкова

СИЉАНОВСКА-ДАВКОВА: Дел од младите имаат желба како некогаш доброволно да служат воена обврска, треба тоа да им го овозможиме

СИЉАНОВСКА ДАВКОВА: За да го спречиме одливот на мозоци потребни ни се темелни реформи во државата, пред сè, во високото образование

АМБАСАДОРОТ КЛАЈН КАЈ СИЉАНОВСКА ДАВКОВА: Унгарија е гласен поддржувач на Македонија и наскоро преседавач со ЕУ

СИЉАНОВСКА ДАВКОВА НА САМИТОТ ЗА МИР: Војната во Украина нè засега сите и сите треба да помогнеме за соломонско решение

СИЉАНОВСКА ДАВКОВА: Курбан Бајрам потенцира благодетел, дарување и солидарност, инспирирајќи нѐ на хумани дела

СИЉАНОВСКА ДАВКОВА ВО БЕРЛИН: Средби со германскиот претседател Штајнмаер и генералната секретарка на Советот на Европа

СИЉАНОВСКА-ДАВКОВА ВО БЕРЛИН: Неопходен е нов вид Маршалов план за Украина каков што беше за Европа по Втората светска војна

СИЉАНОВСКА ДАВКОВА: Заканите на Мицотакис не се во духот на развивањето пријателство, Грција не ја почитуваше пресудата на МСП

КАБИНЕТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА: Сиљановска-Давкова идната недела ќе го додели мандатот за состав на новата влада

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА МАКЕДОНИЈА ВО РИМ: Сиљановска-Давкова имаше средба со преставници на македонската дијаспора