Ознака: дескоска

ДЕСКОСКА: ВМРО-ДПМНЕ да биде разумно за да не си направи политичко самоубиство со законот за ЈО

ПРЕПОРАКИ ОД ВЕНЕЦИЈАНСКА: Министерката Дескоска и за двојазичноста удри по Груевски

ДЕСКОСКА: Или квалитетен закон за ЈО или да не се носи, а за бегалците од затвор прашајте ги судовине

ДЕСКОСКА СО ЈУРОВА: Ние не запревме со реформи, а ЕУ да си ја преиспита одлуката за датум

Дескоска: Не прифаќаме никаков амандман за затворање на предметите на СЈО по 18 месеци

Дескоска со Прибе: Мотивацијата за реформите во правосудството ја црпиме од потребата на граѓани

ДЕСКОВСКА ЗА БАЏАНАКОТ НА ЏАФЕРИ: Не гледам ништо спорно, правно не се роднини

Дескоска: Нема да дозволиме амнестирање на криминал

ДЕСКОВСКА: Власта ќе бара поддршка од 80 пратеници за продолжен рок на СЈО

Дескоска: Владата го отфрли предлогот за амнестија оти беше преопфатен