Ознака: десковска

ДЕСКОСКА: Чесните судии и обвинители да не се плашат

ДЕСКОСКА ЗА ДОКУМЕНТИТЕ НАЈДЕНИ ВО ДОМОТ НА РЕМЕНСКИ: Тоа е во надлежност на МВР, а не на Министерството за правда

ДЕСКОВСКА: Судиите да кренат глас и против криминалот во судовите, а не само за плати

ДЕСКОВСКА: Одговор за тоа каде е затвореникот Игор Спасов по бегството барајте кај судиите

ДЕСКОВСКА ЗА МИЛИОНСКИОТ БУЏЕТ НА СЈО: Барањето го поднела Јанева пред да оди во Шутка

Министерство за правда: Дескоска e во Индија на конференција за судии

Дескоска во Тирана: Од заробена за неколку години станавме држава со чиста препорака

ДЕСКОСКА: Се уште се обидуваме да постигнеме консензус за законот за ЈО

НЕМА ДОГОВОР ЗА ЗАКОНОТ ЗА ЈО: Песимизмот на Рената Десковска посилен од оптимизмот на Стево Пендаровски

ДЕСКОВСКА: Не сум оптимист!