Ознака: документи

ХАОС СО СЕВЕРНА: Џафери и Митрески по 8 години власт, откако ни го сменија името, ден пред истекот на рокот ќе барале чаре

ЗА НОВИ ДОКУМЕНТИ: Од утре нема сликање без закажано, од понеделник и втора смена, а закажаните со нов термин во пократок рок

ГРЦИЈА НЕ ПОПУШТА ЗА СЕВЕРНА: Постојат јасни одредби и рокови за пасошите кои мора да се почитуваат, порача Јоргос Герапетритис

ДОКУМЕНТИ СО СЕВЕРНА: И денеска ќе работат шалтерите на МВР во Беко и МРТВ во Скопје, за подигање готови пасоши, лични карти и др.

НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ: Има жалби дека нема термини за документи со Северна, дека МВР доцни со издавање и нема обрасци

ГУЖВИ ЗА СЕВЕРНА: Половина Македонија без нови документи, за Спасовски нема проблем, а Османи вели да не се дава лажна надеж

МАКИ ЗА НАРОДОТ СО ДОКУМЕНТИ: Од 2,5 милиони граѓани со македонско државјанство досега пасош со „Северна“ извадиле само 1,2 милиони

КОВАЧЕВСКИ: Зошто да не, Владата ќе го разгледа предлогот на Пендаровски, да го продолжиме рокот за документи со Северна

КОЛОНИ ЗА СЛИКАЊЕ ЗА ДОКУМЕНТИ СО СЕВЕРНА: И денеска редици граѓани чекаа да се фотографираат без закажување во МВР

ПУНКТОВИ ЗА „СЕВЕРНА“ БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ: Колони од граѓани кои чекаат со саати за да извадат документи со името со придавка