Ознака: економија

БАЛКАНСКИ ПОЛИТИЧКО – ЕКОНОМСКИ ПАРАДОКСИ: Најголемиот увоз во Косово е од Србија, Албанија е на шесто место, а Македонија на седмо

ВМРО-ДПМНЕ: Насилното туркање на Северна и катастрофата во економијата ги загрозува исплатите на пензии и социјални трансфери

Ердоган: Турција е изложена на ниски економски удари

Свет 12:06

Си-Ен-Ен Турк: Сајбер војна против турската лира и економијата на Турција

Анѓушев: Референдумот негативно ќе влијае на економијата, но не премногу

ВМРО-ДПМНЕ: Јaвното обвинителство не смее да режира фингирани истраги за криминал

Кузмановска: Економијата е во слободен пад – цунамито наречено Заев ќе има потешки последици отколку што можевме да замислиме

МИЦКОСКИ: Економијата и индустријата тонат, расте само штетата што Заев и ја прави на Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг на Македонија за првпат во историјата надмина 5 милијарди евра

Мицкоски: Следува период во кој ќе се обидат да го заплашат Македонецот во вас