Ознака: европа
Свет 18:12

ЧУДНАТА СМРТ НА СТАРИОТ КОНТИНЕНТ: Британски новинар објаснува како мигрантите од Европа ќе направат Обединети нации

КОЛУМНА НА АНТИЌ: Со Беќо до Европа

Свет 14:11

Макрон: Безбедноста на Европа не смее да зависи од САД

Свет 18:53

Топлотниот бран ја спржи Европа: Во Португалија рекордни 47 степени

Свет 10:31

НОВ ТОПЛОТЕН УДАР ВО ЗАПАДНА ЕВРОПА: Сонцето ја стопи пистата на аеродромот во Хановер

Раст на продажбата: Во јуни во Европа биле регистрирани 1,62 милиони нови автомобили

ДОЈЧЕ ВЕЛЕ: Поради Косово повторно доцнат часовниците во Европа

Свет 23:11

ТРАМП КОН ГЕРМАНИЈА: Ние плаќаме за да ве браниме, а вие и давате милијарди на Русија!

Свет 09:51

ГАРДИЈАН: Во Брисел, Париз, Берлин… се пораширен е ставот дека „луѓето од Истокот“ се разбојниците во клубот на ЕУ

Не за промена на Македонија, да за гордоста македонска