Ознака: европарламент
Свет 15:14

Европарламент: Решението меѓу Косово и Србија е подалечно од било кога

Свет 15:47

Европарламент: ЕУ со поефикасни механизми против пожари, невреме и поплави

Свет 18:09

Претседателот на Европарламентот Тајани предизвика бура во Словенија и Хрватска: Да живее италијанска Истра и италијанска Далмација

Свет 21:25

Избори за Европарламент: Жолтите елеци во Франција истакнаа и втора листа

ЕВРОПАРЛАМЕНТ: Германските Зелени го критикуваа Вебер поради Северна Македонија

ЕВРОПАРЛАМЕНТ: Денеска одлука за забрана на пластичен прибор за јадење, сламки за сок, стапчиња за уши…

Брисел: Европарламентот отвори блог за пријави на „канцелариско“ сексуално вознемирување

Свет 10:00

ПРЕД ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ: Бенон со нов сојуз за нов политички поредок

Свет 23:35

ПОДЕЛБИ ВО ЕУ: По Полска и Чешка застана во одбрана на Унгарија

ЦИПРАС ВО ЕВРОПАРЛАМЕНТОТ: Се ќе оди по планот, за неколку месеци земјата ќе го смени името и Уставот и ќе биде Северна Македонија