Ознака: фејсбук
Свет 09:30

Фејсбук затвори група на лажни профили контролирани од Владата на Никарагва

Мета и Фејсбук обвинети за неоригиналност и копирање на новото лого од германска компанија

БЛУМБЕРГ: Младите губат интерес за Фејсбук, тоа може негативно да се одрази на заработката

Свет 09:46

САД: Фејсбук ќе плати 14 милиони долари за дискриминација на Американци

Свет 09:35

Фејсбук ќе ангажира 10.000 професионалци за создавање на виртуелна реалност

Свет 10:26

ФЕЈСБУК ПОВТОРНО ПАДНА: Компанијата тврди дека причината за проблемот е отстранета

Свет 08:43

Поранешна вработена во Фејсбук: Директорите ги интересира профитот, а не безбедноста

Свет 08:19

ПО ПАДОТ НА ФЕЈСБУК: Марк Цукерберг загуби 6 милијарди долари за помалку од 6 часа

Свет 07:43

ФЕЈСБУК: Падот на апликацијата беше поради наша грешка, немаше хакерски напад

Свет 10:26

Гугл и Фејсбук само на вакцинираните вработени ќе им дозволат да се вратат во канцеларија