Ознака: филипче

ФИЛИПЧЕ: На работа се враќаат родителите кои имаат деца до 10-годишна возраст и кои одат в училиште

ФИЛИПЧЕ: Протоколите за безбедно гласање се лесно спроведливи, а избирачките одбори се едуцирани

ФИЛИПЧЕ: Без страв од коронавирусот – на денот на изборите ќе биде безбедно да се гласа

ФИЛИПЧЕ: Лично сметам дека есента ни носи апсолутно голем ризик за ширење на Ковид-19

ФИЛИПЧЕ ЗА ЕКСПЛОЗИЈАТА НА КОВИД-19: Спроведуваме одличен систем и простото споредување бројки не ја дава вистинската слика

ФИЛИПЧЕ: Тешко е сега да се каже кога ќе бидат отворени градинките

ФИЛИПЧЕ: Се гордеам со сликата за јавното здравство и квалитетната услуга за пациентите!

ФИЛИПЧЕ: Нема да се зголеми бројот на заразени од Ковид-19 со отворањето на границите и аеродромите

ЕПИДЕМИЈАТА НЕ ПОПУШТА: Мина пролетта и лето дојде, а песните од тераси и аплаузите за Филипче не ни помогнаа за Ковид-19

(видео) ФИЛИПЧЕ: Да, ќе пијам кафе со Лиде Лиде