Ознака: фзо

СКАНДАЛОЗНО ПОИГРУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИ ЖИВОТ: ФЗО го одби барањето на Леонид за лекување иако тој веќе две недели е во Виена

ВТОР ДЕН ШТРАЈК ВО ФЗО: Во сите подрачни единици и денеска нема да се извршуваат работните задачи, освен најитните

ШТРАЈК ВО ФЗО: Вработените ќе примаат задачи само случаи за хоспитализирани лица и лекување во странство за итни случаи

ПРОТЕСТ НА УПОЗ: Над 50 отсто од нас, ни со две наши плати, не можеме да ја наполниме минималната кошничка од 48.389 денари

(видео) ОПРЕМЕН ДИРЕКТОРОТ НА ФЗО: Фатон Ахмети доби лежалка, топка, кофички и лопатки за да си игра на убавите песочни плажи

ГРАШКОВСКА: Откако ни го хакираа Фондот за здравство на боледување е и директорот на ИТ секторот, а генералниот Ахмети е на одмор

ПРЕНЏОВ: Фондот за здравство хакиран, првата директорка ја нема никаде, а вториот директор се слика и пушта слики од плажи во Флорида

(видео) ПЕЈАЧКАТА КОЧОВСКА ПЕЕ ЗА ФЗО: Докторе мој тажен, фондот не врти ко волови на ражен, докторе мој, сите не одра тој

ЗАЗДРАВУВА ХАКНАТИОТ ФОНД ЗА ЗДРАВСТВО: Почна исплата на боледувања и породилно, во тек е опоравување и за болничките услуги

ТВ ТЕЛМА: ФЗО никогаш не ги заштитил податоците на над 2.000.000 корисници во Центарот за опоравување од катастрофи