Ознака: гасовод

ГАСОВОДОТ ГОТОВ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАВА: Бизнисот бара уште еден интерконектор меѓу Македонија и Бугарија

Ресурси: Гасоводот од Грција ќе влезе меѓу Богородица и Стојаково и ќе минува кај Прдејци и Смоквица

Свет 17:05

Данска го одобри рускиот проект „Северeн тeк 2“

Свет 14:23

Копач: Невообичаено е „Турски тек“ во Србија да се гради тајно

Комерсант: Турски поток ќе биде замена за Јужен што го спречи ЕУ под притисок на САД

МЕР: Ќе продолжи изградбата на гасоводот за Тетово и Гостивар преку Водно

ГО САКАМ ВОДНО: Шилегов со фалсификат студија сече дрвjа, багерите за гасоводот носат работници во амбис

ШИЛЕГОВ ЗА ГАСОВОДОТ: Режимот е виновен за трасата, а чочекот ќе биде на СДСМ

Запрена изградбата на гасоводот на Водно, Шилегов повикува на дебата

Активисти утре со жив штит ќе го бранат Водно