Ознака: граница

МАКЕДОНИЈА ОТВОРЕНА БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА: Најмногу патници влегуваат и излегуваат на граничните премини од и кон Косово и Србија

ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ: Од денеска добредојдовте во Македонија без тест за Kовид-19 и без карантин

ФИЛИПЧЕ: Викендов ќе разговараме за целосно отворање на границите, без тестови и карантин

КОВИД-19 НЕ СТИВНУВА, ВЛАДАТА ОЛАБАВУВА: Од денеска се дигаат рампите на сите гранични премини, а од понеделник се отвораат и хотелите

ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ: Излез од Македонија само со изјава дека граѓанинот нема да бара никаква помош ако има проблем во странство

ЗАТВОРЕНА ГРАНИЦА: На сите премини се пропуштаат само камиони, дипломатски претставници и лица со посебни дозволи

Гранични премини: На Богородица и Табановце се чека до 30 минути

ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ: На Богородица и на Табановце се чека од 30 до 45 минути

Свет 15:24

Албанско – грчка граница: Фронтекс за 2,5 месеца регистрира 1.300 емигранти

ГУЖВИ КОН ГРЦИЈА: За излез од Македонија на премините Богородица и Дојран се чека до 45 минути