Ознака: храна
Свет 13:07

Друштвото на најбогати нации Г7 ќе вети 5 милијарди долари помош за кризата со храна

Свет 11:56

Групата на богати нации Г7 вети борба против кризата со храна на последниот ден од самитот

Свет 11:14

Министрите за надворешни на ЕУ ќе разговараат за Украина и прехранбената криза од војната

ВЛАДА: Од утре се замрзнува маржата на лебот, шеќерот и зејтинот на 5, а на брашното, макароните, оризот, млекото и јајцата на 10 отсто

Свет 12:24

ФОН ДЕР ЛАЈЕН: Русија ја користи храната како оружје, нашите санкции се специјално дизајнирани и не се насочени кон храната

Свет 11:37

ОН: Војната во Украина додаде уште 47 милиони гладни луѓе низ светот на веќе постоечките 26 милиони кои веќе умираат од глад

Свет 11:22

САД, Франција, Германија и Британија апелираат да не се забранува извозот на храна зашто тоа ќе ја зголеми прехранбената криза

Свет 11:42

ОН: Во март цените на храната во светот достигнаа највисоко ниво на сите времиња

Свет 12:08

КРАЛОТ НА ЈАГЛЕНОТ И ЃУБРИВАТА: Војната во Украина мора да запре оти ќе има светска криза за храна особено во посиромашните земји

Свет 13:44

ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ: Цените на храната ширум светот беа на рекордно ниво овој февруари