Ознака: Иванов

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ: Небулози за 27 април шират тие што се обидуваат да создадат страв кај населението за да ги остварат своите цели

КАБИНЕТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Очајни обиди за конструирање сценарио за вмешување на Ѓорге Иванов во настаните од 27 април

ИВАНОВ ВО ПОЛСКА: Светот ни врши цензура, а ние самите автоцензура на колективната свест на македонскиот народ

(галерија) ИВАНОВ НА САМИТОТ ВО КАТОВИЦЕ: Додека говорам, моите сограѓани во Македонија дишат воздух кој е меѓу најзагадените во Европа

САМИТ ВО ПОЛСКА: Иванов ќе има средба со претседателот Дуда и предавање во Вроцлав

ДА СЕ ПОТСЕТИМЕ НА „ЗБОРОТ СИ Е ЗБОР“: Ова беа гаранциите што Заев му ги даде на Иванов!

КАБИНЕТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Иванов ќе ја исполни својата уставна обврска и ќе се обрати пред Парламентот

Сочувство од Иванов за академик Ристовски: Ќе ни недостасуваат неговите мудри совети за македонската кауза

СОЧУВСТВО ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ЗА СТЕФАНОВСКИ: Изгубивме врвен драматург

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ НА САМИТОТ БОСФОР: Наместо со реформи за ЕУ, почнавме да се бавиме со самите себе