Ознака: јајца

КОВАЧЕВСКИ: Спроти Велигден и Бајрам ја замрзнавме цената на јајцата, се разгледува замрзнување и на овошјето и зеленчукот

БЕКТЕШИ: Најскапото јајце може да чини 9,8 денари, а 70 отсто пред Велигден и Бајрам мора да се продаваат во нашата земја

ВЛАДАТА ПРОДОЛЖУВА СО „ПРОЛЕТНИОТ МРАЗ“: Од денеска и сутлијашот и кајганата ќе ги готвиме со ориз и јајца со замрзнати цени

НОВА ТУРА СМРЗНУВАЊЕ: По макароните и урдата, Ковачевски и Бектеши пред Велигден ќе може да пазарат и јајца со смрзната цена

МЕНИTO НА ВЛАДАТА: По лебот, Ковачевски ќе купува и урда и макарони со смрзнати цени, а можно е наскоро и шеќер, јајца и ориз

Од рециклирана хартија до амбалажа за јајца

Македонските јајца со повисока цена од грчките, бугарските и полските

Која е разликата помеѓу белите и кафените јајца?

Колку јајца дневно смееме да јадеме