Ознака: јанушев

(видео) ЈАНУШЕВ: Заев со Рашковски летна со хеликоптерите во криминални облаци, не може да му се верува ни кога се колне „жими марихуаната“

ЈАНУШЕВ: Изборен модел не се менува неколку месеци пред избори, а ако се прави тоа ние сме за 120 изборни единици

(видео) ЈАНУШЕВ: Разграбувањето на Македонија на најјако – во хеликоптерскиот скандал Заев и Рашковски пробуваат да сокријат 72 милиона евра

ЈАНУШЕВ: Излажаа и од лидерската средба кај Пендаровски, Заев избега од избори во јануари

ЈАНУШЕВ: Го слушаме гласот на народот, a тоа ќе влезе во нашата програма и ќе го реализираме

(видео) ЈАНУШЕВ: Заевата штитеничка Катица Јанева лаже исто како шефот Заев, а воопшто не е тешко да се утврди патот на торбата Луј Батон

(видео) ЈАНУШЕВ: Правдата е погребана со политичката пресуда од 211 години затвор за монтиран случај, за што наскоро Заев ќе одговара

Јанушев: Кривични за Џафери и директорот на Службен весник и иницијатива пред Уставен

ЈАНУШЕВ: ВМРО-ДПМНЕ може да ги напушти сите институции ако СДСМ одбие предвремени парламентарни избори

Јанушев: Македонија е со рекордна задолженост и не стагнира туку се враќа назад