Ознака: јсп

(видео) СЕ РАСПЛАКА ВОЗАЧОТ НА ЈСП ШТО СЕ ЗАБИ ВО ЖАРДИНИЕРА: Доста е со вакви партал возила да страдаат патниците кои не се виновни

ЈСП СЕ ОТКАЖА ОД ПРОТЕСТОТ: Сите автобуси утрово возат на редовните линии низ Скопје, вработените ќе ја добијат платата

ТЕПАЧКИ ВО АВТОБУСИ: Партиите да ја смират реториката пред избори, МВР да ги зголеми контролите во возилата и постојките, бара ЈСП

ПРОТЕСТ ЗА ПЛАТИ: Автобусите на ЈСП во Скопје денеска возат до 9 часот, а потоа протестно се повлекуваат од улиците во базите

СКОПЈАНИ ПАК БЕЗ ГРАДСКИ ПРЕВОЗ: Од понеделник автобусите на ЈСП нема да возат додека не ни бидат исплатени парите

СИНДИКАТ НА ЈСП: Автобусите во градскиот превоз нема да возат во Скопје ако до понеделник не ја добиеме декемвриската плата

ГРАДСКИ ПРЕВОЗ ЗА НОВА ГОДИНА: Автобусите на ЈСП Скопје на 31 декември и 1 јануари ќе возат по неделен возен ред

ЈСП СКОПЈЕ: За почеток времени билети за превоз на средношколците кои потоа ќе бидат заменети со персонализирана „скопска“

ШТРАЈК И ВО ЈСП: Утре скопјани ќе останат и без јавен превоз, дел од вработените најавија прекин на работата од изутрина до пладне

УБАВА ВЕСТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ: Средношколците во Скопје ќе имаат бесплатен превоз со автобусите на ЈСП и за летниот распуст