Ознака: јункер

ЈУНКЕР КАКО КОМЕНТАТОР: Нашата слабост во ЕУ е во тоа што не ги исполнуваме ветувањата

Свет 20:02

ИТНА ОПЕРАЦИЈА НА ПРВИОТ ЧОВЕК НА ЕУ: Јункер го прекина одморот во Австрија, хируршки ќе му биде отстрането жолчното ќесе

Свет 17:05

На самитот Г 20: Јункер во Осака ја отсвири Одата на радоста

Свет 16:49

Јункер, Могерини, Хан… може да добијат продолжен мандат

Свет 01:30

Јункер: Ако Западен Балкан не влезе во ЕУ, ризикуваме враќање на војните од 90-тите

Јункер: Мерките на ЕУ за увоз на челик нема да ја погодат Србија

Јункер: Импресиониран сум од Заев и Ципрас

Свет 15:21

Андрева: Фотографиите лажат, Јункер е здрав

ЈУНКЕР ВО ЕЛЕМЕНТ: Може малку да ти ја разбушавам косата?

Свет 11:35

ЈУНКЕР НА САМИТОТ НА ЕУ: Нашите британски пријатели да кажат што сакаат тие, наместо да ни кажуваат што сакаме ние