Ознака: ковид-19

ЕУ ја продолжи употребата на дигиталниот сертификат за Ковид-19 до јуни 2023 година

Свет 11:04

Грција воведува четврта доза вакцина против Ковид-19 за лицата постари од 30 години

ГРЧКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО: Низ цела Европа има летен бран на Ковид-19, но тој нема да изврши притисок врз здравството

Свет 12:39

СО 4 ПРИМЕНИ ВАКЦИНИ: Експертот за заразни болести од САД Ентони Фаучи е позитивен на Ковид

Свет 13:03

Над 100 возачи на автобуси и вработени во јавниот превоз во Лондон починале од Ковид-19

Свет 11:13

Канада го укина тестирањето за Ковид на аеродромите поради недостиг на персонал

Свет 11:09

БЕЛАТА КУЌА: Сите патници кои влегуваат во САД мора да бидат тестирани за Ковид-19, вакцината не е задолжителна

Свет 10:22

СЗО се пожали дека Северна Кореја не испраќа детални извештаи за состојбата со Ковид-19

ГРЧКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО: Наесен ќе биде потребна четврта доза против Ковид-19, вакцината треба да се прима секоја сезона

Свет 13:14

НОВ БРАН КОВИД-19 ВО САД: Тројно зголемен бројот на новозаразени за еден месец